У Хмельницькому просто посеред вулиці зчепилися п'яний власник голубів та перехожий.

Як повідомляє Хмельницький LIVE у своєму Telegram-каналі, конфлікт стався через несподівану вартість фото. За те, щоб діти сфотографувалися з голубами, чоловік вимагав 500 гривень.

"Сфотографував дітей, вихопив 500 грн та почав тікати. Мовляв, така вартість фото. Голубів бив руками та відром. Ось такий вечір в центрі міста", - повідомляють очевидці.

скріншот: Telegram

Нещодавно у Києві прямо на Хрещатику сталася серйозна бійка, причини якої поки що залишаються невідомими. "Бійка в самому центрі міста - на Хрещатику. Цікаво, за що борються ці лицарі?» ,- написав автор поста в описі до оприлюдненого відеоролика.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму.