У Кам'янець-Подільському, що на Хмельниччині, водій маршрутки самостійно затримав крадія, який намагався поцупити гаманець в однієї з пасажирок.

Про сміливця, якого звати Роман Торлупа, розповіли в сюжеті ЧП Інфо. Під час поїздки жінка в салоні почала кричати, що з її сумки тільки що витягли гаманець. У цей час водій побачив у дзеркало, як злодій ховає гаманець і просувається до виходу. Роман зреагував миттєво: зупинив маршрутку, затримав грабіжника і не відпускав до приїзду поліції.

Вчинок, вартий поваги: часто водії роблят вигляд, ніби нічого не помічають. До того ж, злочинець міг бути озброєний, проте Романа це не спинило.

Нещодавно у Хмельницькому водій маршрутки показав дива багатозадачності, керуючи транспортним засобом та розмовляючи по телефону. Автор фото розповів, що водій спочатку зробив зауваження одному з пасажирів за користування телефоном у салоні, а за кілька хвилин сам почав розмовляти.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тим часом у Львові маршрутник вигнав з громадського транспорту школяра, через те, що йому не сподобався вигляд його посвідчення. Так, стало відомо, що у понеділок, 21 грудня близько 17.05, водій маршруту №34, вигнав з громадського транспорту школяра.

Нагадаємо, що у Львові нахабний маршрутник змусив школяра йти пішки

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині грандіозно подорожчають маршрутки, 15 гривень за добиті тарантачки

Також, "Знай.uа" писав, що вагітну українку у військовій формі ігнорують маршрутники