Стало відомо про те, що хлопчикові з Шепетівки терміново потрібна допомога небайдужих. Йому всього 12 років.

Таким чином, повідомляється, що Олегу Сільверструку з села Судилкова, що в Шепетівському районі Хмельницької області терміново потрібна допомога. У 2017 році йому поставили діагноз - медулобластома - це злоякісна пухлина головного мозку.

За 2018 і 2019 рік хлопчикові довелося пройти відразу 23 блоки хіміотерапії, і він почав відновлюватися. Лікувався вдома, повертався до нормального життя. Здавалося, що хвороба відступила раз і назавжди, але, це не так.

Про це повідомив інформаційний портал "День за днем"»

Дитині потрібна допомога, фото: День за днем
Дитині потрібна допомога, фото: День за днем

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наприкінці 2020 року МРТ показало, що хвороба знову тут. Олега почнуть лікувати знову, доведеться проходити все це з самого початку.

Аналізи показують недозитивні аналізи, болить шлунок, а температура тримається 38,5. Зараз він у лікарні.

Мати виховує дитину одна, грошей особливо немає, а на ліки і зовсім їх немає.

Вона просить небайдужих допомогти хлопчикові в боротьбі з цією нелегкою хворобою. Кілька гривень можуть врятувати життя дитині.

Нагадаємо, що у Польщі вагітна Українка опинилася під двома скальпелями одночасно.

Як повідомляв портал Знай у Львівській області підліток намагався накласти на себе руки, але поліцейські його врятували. Спочатку він почав тікати від патрульних, але швидко зрозумів, що бігти безглуздо, і приставив собі до грудей ніж.

Також Знай писав, що у Львові провели унікальну пересадку органів. Серце пішло жителю сонячної Одеси.