Відома українська співачка Аліна Гросу, що багато років жила та працювала в Росії, активно веде соціальні мережі та ділиться з багатотисячною армією шанувальників подробицями особистого та професійного життя. Цього разу дівчина вирішила підкорювати ТікТок - соцмережу, яка за лічені місяці стала шалено популярною.

На своїй сторінці в Instagram Гросу виклала ролик з ТікТоку, для його зняла жартівливе відео. У ролику Аліна зазначила, що закочує очі, щоб милуватися своїм мозком. І у неї це вийшло досить кумедно.

"Коли життя йде так, що складно не закочувати очі... Пи.си. І було б чим милуватися", - підписала Гросу жартівливий ролик.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу після хворобливого розлучення заговорила про розбите серце. Співачка порадувала шанувальників довгоочікуваним кліпом на пісню "Держи меня", зйомки якого проходили в Києві.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Режисером став друг артистки, з яким їй давно приписують стосунки, – Роман Полянський. Відомо, що композиція стала саундтреком до детективного серіалу "Двоє над прірвою", де Аліна зіграла одну з головних ролей.

Нагадаємо, Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами: "Плакати в душі".

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу: "Не для дітей".