В середу вранці, 27 січня, у Хмельницькому пенсіонерка викинулася з вікна 11 поверху.

Про страшну трагедію, що сталася на Старокостянтинівському шосе, розповіла старша інспекторка сектору моніторингу Хмельницького відділу поліції Людмила Берестовська, передає "ХМ-ІНСАЙД".

Відомо, що до поліції звернулася жінка і повідомила, що її матір викинулася з вікна вланої квартири, розташованої на 11 поверсі.

фото: поліція Хмельницької області

"Жінка отримала травми, не сумісні із життям, їй було 82 роки, відомо, що вона мала проблеми зі здоров’ям", – додала поліцейська. Медикам, що приїхали на місце НП, залишалося лише констатувати смерть пенсіонерки. Зараз поліцейські з'ясовують обставини та причини трагедії.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Томську, повністю засніженому високими заметами снігу, стався інцидент. Так, шестирічна дівчинка випала з вікна, а потім встала і пішла додому. Її врятували диво і замет снігу.

Нагадаємо, 10 грудня через хворобу помер генерал-лейтенант ЗСУ, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Микола Мальков. Микола Іванович присвятив військовій службі більше 50-ти років свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства.