Стало відомо про те, що за штори і парти заплатить міська рада хмельницької області. Що про це відомо зараз

Таким чином, повідомляється що за кожного школяра на покупку обладнання та оплати додаткових послуг заплатять не батьки, а сама держава. По 250 гривень з людини візьмуть з міського бюджету.

школа, скріншот з відео
школа, скріншот з відео

Також, на сто гривень більше отримають учні сільських шкіл, які увійшли до складу Хмельницької ОТГ.

Не буде тих самих батьківських пожертвувань і в дитячих садках. Для місцевих закладів на одну дитину дошкільного віку виділяли 350 гривень, а на малюків з Сполучених територій по 450 гривень.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Навчання у школі, кадр з відео
Навчання у школі, кадр з відео

На проведення ремонтів у навчальних закладах було виділено 2,3 мільйона гривень, і зовсім скоро їх розподілять.

Крім того, податки на харчування учнів стануть більше. Тепер на харчування одного школяра в день будуть витрачати по 16 гривень, а ось в дитячих садках відразу 50.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Харків зазнав мільйонних збитків через пандемію коронавірусу

Проект представила заступник міського голови-директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева на засіданні виконкому, передає "Суспільне".

Також "Знай.ua" писав, що Держекоінспекція стягнула понад 11 мільйонів гривень з ПАТ "Арселор Міттал Кривий Ріг" за шкоду навколишньому середовищу

Крім того, у Львові зал засідань для депутатів відремонтували за 16 мільйонів однак це сподобалося далеко не всім.