У Хмельницькому не стихають розмови щодо будівництва закладу популярної мережі фастфуду McDonald's.

На Facebook-сторінці спільноти Хмельницький LIVE опублікували фото, надіслані містянами.

"Будівництво закладу McDonald's. Працюють над фасадом, ліквідовують старі тополі. На їх місці посадять молоді дерева", - йдеться в публікації.

Заклад нібито планують розташувати поруч з колишнім заводом "ТЕМП": один із його корпусів може стати новим торговим центром.

Реакція користувачів виявилася неоднозначною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Тим часом у Хмельницькому просто посеред вулиці зчепилися п'яний власник голубів та перехожий. Конфлікт стався через несподівану вартість фото. За те, щоб діти сфотографувалися з голубами, чоловік вимагав 500 гривень.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму.