У вересні українці матимуть змогу скористатися шансом отримати знижку на оплату спожитого газу. Що потрібно зробити, розповіли на сайті газопостачальної компанії "Нафтогаз".

Тариф на блакитне паливо для населення залишається незмінним до 30 квітня 2025 року – 7,96 гривні. Втім, з урахуванням знижки, деякі споживачі можуть платити менше. Зокрема, отримати знижку українці зможуть у вересні.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Що потрібно зробити?

Знижку на газ буде нараховано споживачам, які заплатять за спожитий у серпні газ до 15 вересня. Важлива умова – проводити оплату необхідно через онлайн-сервіси компанії "Нафтогаз".

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Після 30 звернень до поліції українка зарізала чоловіка-ґвалтівника: що сказав суд Дочка Олі Фреймут в Америці показала, що вона далеко не янгол: на відміну від мами любить роздягатися Українцям масово розсилатимуть повістки поштою: у ТЦК назвали, хто отримає найближчим часом Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

"За умови своєчасної оплати онлайн ― в особистому кабінеті на my.gas.ua або у чат-боті GASUA ― кожен клієнт отримує знижку 1%, яка нараховується на особовий рахунок та автоматично буде врахована під час платежу в наступному місяці", - пояснили в "Нафтогазі" ".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Слід зазначити, що цю знижку клієнти компанії можуть отримувати щомісяця, виконуючи встановлені вимоги. З урахуванням знижки вартість кожного кубометра газу становить 7,88 гривні з ПДВ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці скаржаться на незаконні дії газовиків: боротьба з боржниками виходить за всі рамки.

Також наш портал інформував, приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, контролери "Київтеплоенерго" навідаються до кожної квартири: анонсовано масштабні перевірки.