Благодійна організація Церкви Спасіння розпочинає видачу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб у Полтаві. Початок роздачі допомоги запланований на 9 вересня 2024 року.

Українців, які знайшли прихисток у Полтаві, запрошують на зустрічі, під час яких будуть видавати продуктові набори, засоби гігієни та одяг. Ці заходи проводяться для тих, хто ще не отримував допомоги від Церкви Спасіння.

Набір продуктів. Фото: скрін youtube
Набір продуктів. Фото: скрін youtube

Умови отримання допомоги:

  1. Регулярність зустрічей: Видача допомоги відбуватиметься раз на тиждень. Пропуски без попередження призведуть до виключення зі списку отримувачів допомоги.

    Популярні новини зараз
    ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
    Показати ще
  2. Пропуски: Якщо ви пропустите зустріч двічі без поважних причин, ваша участь у програмі автоматично скасовується.

  3. Обов'язкова присутність: Участь у зустрічах повинна бути регулярною, лише дорослі можуть реєструватися на отримання допомоги.

  4. Формат заходів: Зустрічі триватимуть близько години, під час яких буде невелике спілкування за чашкою чаю з печивом. Після цього відбувається видача гуманітарної допомоги. За кожним столом будуть конкретні модератори, які допоможуть з організаційними питаннями.

Реєстрація на зустрічі доступна лише для тих, хто раніше не отримував допомоги від організації. Зареєструватися можна за наступними посиланнями:

Адреса проведення заходів: м. Полтава, проспект Миру, 24.

Нагадаємо, Українцям виплатять по 10 тисяч фінансової допомоги

Раніше ми розповідали, що Навіть на труну не вистачить: який розмір допомоги на поховання в Україні в 2024 році

Також, Платитимуть три місяці: благодійники нададуть грошову допомогу