Перший заступник голови Комітету енергетики та ЖКП, Олексій Кучеренко, обурився нещодавніми екстреними відключеннями світла, заявивши, що вони були необґрунтованими, чим викликали справедливе невдоволення у людей.

Багато хто задається питанням, а чи завжди у команд "Укренерго" на запровадження аварійних графіків є причини? Крім, звичайно, обстрілів з боку рф.

Олексій поділився цим у Facebook та пообіцяв провести депутатський запит, щоб з'ясувати, чому «Укренерго» ухвалило такі рішення.

"За наявної в мене неофіційної інформації, жодних підстав для таких незрозумілих команд з боку «Укренерго» в енергосистемі України не було. Звичайно, депутатський запит буде направлений негайно і я вимагатиму ретельного розслідування цієї ситуації. На це піде час, з результатами я вас, безумовно, ознайомлю», – написав Олексій.

Електрика, скріншот: YouTube
Електрика, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Число 666: чи це правда символ диявола і як пов'язано з ангельським значенням Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Кучеренко додав, що не хотів би думати, що ці дії пов'язані з кадровими перестановками у компанії чи іншими закулісними іграми.

"Необхідно негайно навести жорстку виконавчу та фінансову дисципліну в державному секторі енергетики з одночасним визначенням особи/осіб, що персонально несуть повну відповідальність за ситуацію на енергетичному фронті."

Олексій каже, що в умовах війни та надзвичайного стану в енергетиці управління має бути чітким і відповідальним, без місця для маніпуляцій та колективної безвідповідальності. Українці підтримали його слова та розкритикували "Укренерго":

Коментар на пост / фото: скриншот Facebook
Коментар на пост / фото: скриншот Facebook

Коментар на пост / фото: скриншот Facebook
Коментар на пост / фото: скриншот Facebook

Коментар на пост / фото: скриншот Facebook
Коментар на пост / фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, чернігівцям радять йти до суду: можуть втратити квартири та $20 млн через депутата-забудовника Тарасівця.

Раніше ми писали, про "комуналку" забудете до весни: українцям допоможуть у опалювальний період - дадуть гроші та паливо.

Крім того, Знай.ua повідомляв, тариф на газ для українців уже визначено: міністр зізнався, до чого варто готуватися.