У Хмельницькій області 30 червня завершився період декларування доходів і майнового стану жителями регіону. Податківці підрахували, скільки в області багатіїв. У підсумку виявилося, що жителі Хмельницької області задекларували 827 мільйонів гривень отриманих доходів. Цей показник більше на 50 мільйонів гривень, ніж рівень доходів, задекларований жителями Хмельниччини в 2019 році, пише Депо.Хмельницький.

Після заповнення декларацій платники податків повинні внести в бюджет 33 мільйони гривень, що на 9 мільйонів більше, ніж показники 2019 року. Із зазначеної суми 28,5 мільйонів гривень – це податок на доходи фізичних осіб та 5 мільйонів гривень – військовий збір.

Доходи в сумі більше 1 мільйона гривень задекларували 43 жителя області. Ці люди в загальному підсумку заробили протягом 2019 року 171 мільйон гривень. Головними джерелами доходів жителів області стали отримання спадщини та дарування майна, здача в оренду житла та інвестиції.

Крім того, 2 тисячі жителів регіону подали декларації з метою отримання податкової знижки. В цілому така знижка склала 6 мільйонів гривень.

Варто відзначити, що на Тернопільщині також з'явилися нові мільйонери за підсумками декларування доходів. У підсумку виявилося, що жителі області володіють майном і грошовими кошти на суму 397 мільйонів гривень. 11 мільйонів гривень тернополяни перерахували в бюджет у вигляді податків.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині з'явилися мільйонери після декларування доходів.

Знай писав, що українців змусять заповнити нульові декларації.

Нещодавно Знай передавав, що міністра Криклія спіймали на приховуванні доходів від декларування та оподаткування.