В місті Деражня, який є районним центром Хмельницької області, чиновники взялися за відновлення старого об'єкта, який ніхто не обслуговував ще з минулого століття. Так, про це повідомляє портал podillyanews.com.

Реконструкція давно просилася, стадіоном користуються багато людей, а його стан на даний момент залишає бажати кращого. Щодо планів щодо реконструкції та оновлення майбутнього спортивного об'єкта поділився голова міста Деражня Андрій Ковпак. За словами чиновника, зараз ведеться активна робота по створенню проектної документації щодо проведення капітального ремонту стадіону. Цікаво, що саме в цьому році стадіон був переданий на баланс міської ради. Швидше за все, саме цей факт дозволив розпочати планування реконструкції та поліпшення важливого міського об'єкта.

Проект візуалізації реконструкції стадіону в Деражні, фото - podillyanews.com

Також чиновник уточнив, що відразу після передачі стадіону на баланс міської ради була замовлена пректна документація з відповідними відшкодуваннями. За його словами, всі документальні процедури вже знаходяться на стадії завершення. "Постараємося докласти максимум зусиль, щоб роботи з реконструкції почалися як можна раніше" - каже Андрій Ковпак.

Проект візуалізації реконструкції стадіону в Деражні, фото - podillyanews.com

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше дніпряни показали Філатову великий "член" у центрі міста