На Хмельниччині знову обмежують рух громадського транспорту: люди не мають ні найменшого уявлення як їм добиратися до роботи. А виною всьому - збільшення кількості зафіксованих випадків заражень коронавірусом. Про це повідомляє видання golos.com.ua.

В регіоні знову китайська хвороба розбушувалася, та настільки, що чиновникам довелося прийняти нелегке рішення - після тривалих переговорів вирішили знову обмежити повністю пасажирські перевезення в таких населених пунктах: в Дунаївцях, Кам'янець-Подільському, і в Старокостянтинові.

Громадський транспорт, фото - znaj.ua
Громадський транспорт, фото - znaj.ua

До таких висновків прийшла обласна комісія з ТЕБ та НС після проведення глибокого аналізу ситуації в регіоні. Також було прийнято рішення у всіх перерахованих населених пунктах припинити роботу дитячих садків.

Однак з таким рішенням не згодні влада Кам'янця-Подільського - чиновники запевняють, що за словами міського оперативного штабу з протидії поширення пандемії ситуація в місті стабільна і контрольована, і не вимагає введення яких-небудь додаткових заходів безпеки. Так, захворів всього 21 людина, а видужала - 128.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще