Боєць, який пройшов АТО, нарешті прийшов в себе після тривалих спроб лікарів врятувати його життя. Медики боролися за життя правохранителя кілька тижнів, і в підсумку, їхні старання виявилися немарними, повідомляє видання podillyanews.com.

Леонід Овдіюк з позивним “Свояк” брав участь в Антитерористичній Операції, коли під час одного з боїв з військами противника 21 травня він був важко поранений.

Леоніда відразу доставили в госпіталь в Сєвєродонецьку, його стан лікарі характеризували як вкрай тяжкий - у бійця була вирвана нирка і була відсутня частина стегна. З такими травмами незабаром він впав у кому, але продовжував мужньо боротися за своє життя.

З часом Леоніду стало легше, через кілька тижнів він зумів вистояти та вийти з коми. Його навіть підключали до апарату штучної вентиляції легенів, щоб полегшити його реабілітацію, і ось, через деякий час, він таки прийшов в себе. Медики відзначають, що зараз він у стабільному стані, і володіє позитивною динамікою одужання, і йде на поправку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також до бійця зайшли в гості глава МВС Арсен Аваков і голова Нацполиции Ігор Клименко, і вручили Леоніду Овдиюку почестную відзнаку "За відвагу в службі".