Стало відомо про те, що в місті Хмельницький собаки покусали дитину. І ось, суд виніс свій вирок.

Таким чином, повідомляється, що у Хмельницькому апеляційному суді погодилися з рішенням суду першої інстанції стосовно жителя Ярмолинецького району, собаки якого покусали маленьку, семирічної дитини.

Про це розповіла прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

У Хмельницькому суд виніс вирок про справу з дитиною, яку покусали собаки, фото: скріншот з відео

Подія сталася ще після Нового року, з ранку, 7 січня. Семирічний мешканець села Выхиливка Ярмолинецького району Хмельницької області вирішив піти колядувати до свого сусіда.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нічого не віщувало біди, як раптом, вже через півгодини дитина повернувся додому весь у крові і без верхнього одягу.

Як з'ясувалося, хлопчик зайшов у двір до сусіда, і тут же на нього почали гавкати дві собаки. Він, звісно, злякався, і почав тікати. Але, собаки вирішили його наздогнати. Збили з ніг і почали гризти, зриваючи одяг і кусаючи до крові.

Хлопчикові пощастило, що поруч лежала палиця, яку йому вдалося взяти і відігнати тварин від себе. Дитину врятувало від загибелі лише диво.

У ході розгляду справи місцевим судом було визнано, що власник тварин винний у відповідності з частиною 2 статті 154 адміністративного кодексу України. При цьому, враховуючи дату проведення судового засідання, 12 червня 2020 року, суд закрив справу у зв'язку із закінченням строків, передбачених законодавством.

Пізніше, сторона обвинувача зробила спробу оскаржити рішення суду першої інстанції, посилаючись на деякі нюанси в документах, і стверджуючи, що собаки, які напали на дитину, могли і зовсім не належати підозрюваному.

Розглянувши ще раз всі докази, суд зупинився на тому ж вироку, що і в перший раз.

Нагадаємо, що в Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.іа, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.іа писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.