Стало відомо про те, що за вбивство двох пенсіонерів у Хмельницькій області, зловмисники отримали довічне ув'язнення.

Таким чином, повідомляється, що злочин сталося ще 16 квітня, 2018 року. Більше двох років тому, ближче до першої години ночі, в поліцію надійшов дзвінок про те, що під час гасіння пожежі було знайдено два тіла літніх людей. Все це сталося в селі Солобкивка, Ярмолинецького району Хмельницької області.

У Хмельницькій області два хлопця вбили літніх людей, фото: Національна поліція

Співробітниками правоохоронних органів не пізніше було з'ясовано, що тіла належать 82-річної власниці згорілого будинку, а також її 70-річному знайомому. У них залишилися на тілі сліди насильницької смерті, і тому, у поліції припустили, що це подвійне вбивство з корисливими мотивами зловмисників.

На самому початку розслідування підозрюваних було коло 70, і з кожною новою доказом їх залишалося все менше. В результаті, у співробітників правоохоронних органів під підозрою залишилося дві людини. Це двоє чоловіків, 1990 та 1993 року народження, які працювали на місцевого підприємця.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після того, як вони вчинили злочини, їм потрібно було кудись бігти, тому, вони ховалися в Житомирській області, де їх і спіймали.

Злочин вони затіяли заради наживи, і при цьому, вони обидва були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Однак, не знайшовши нічого цінного, вони взяли лише старенькі колонки і мобільний пристрій.

Вироком суду першої інстанції зловмисникам призначено покарання у вигляді 14 і 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проте це рішення було оскаржене в апеляційному порядку і вбивці отримали максимальне покарання — довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, окупанти поглумилися над тілом загиблого українського медика

Як повідомляв Знай. ua, захоплення заручників у Луцьку обріс невідомими подробицями.

Також Знай. ua писав, що в Одесі знайшли мертвим 17-річну дівчинку-сироту.