Стало відомо про те, як випускники Хмельницької області написали ЗНО. Відразу кільком пощастило написати на найвищий бал.

Таким чином, повідомляється, що відразу троє учнів Хмельницького колегіуму імені Ст. Козубняка набрали абсолютну кількість балів з предмета на ЗНО.

Троє учнів Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка склали ЗНО на 200 балів! Вітаємо Дядюка Антона (11-В...

Geplaatst door Хмельницький колегіум ім. Володимира Козубняка op Vrijdag 24 juli 2020

На сторінці місцевого колегіуму в одній із соціальних мереж повідомлялося, що відразу троє випускників цього року набрали всі 200 балів на фізиці історії України, а також з англійської мови.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

З найвищим балом привітали Антона Дядюка, який набрав максимум балів з фізики; Дарину Несторишену, яка набрала 200 з англійської, і Ольгу Кухар, у якої з англійської мови.

Адміністрація Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка висловила подяку учням за наполегливість і досягнутий ними високий результат і побажала та подальшого здійснення найзаповітніших мрій.

Також, нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в цьому році сесія ЗНО вже закінчилася, абітурієнтам вже почали надходити результати. Так, на Львівщині 17 осіб отримали по 200 балів на ЗНО.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Так, в Україні вже закінчилася основна сесія ЗНО. Проведення оцінювання знань абітурієнтів в умовах пандемії забезпечували медики, освітяни та правоохоронці. На Львівщині 17 осіб отримали по 200 балів на ЗНО.

Раніше портал Знай.іа писав про те, що Українським школярам дозволили навчатися вдома: математика з мамою і оцінки 4 рази на рік

Портал Знай.іа писав, що Маленьких чернівчан пустять в садки, батьки п'ють шампанське

Портал Знай.іа писав, що Маленьких киян пустили в дитячі санаторії