Стало відомо про те, що в понеділок, 27 липня, п'яний чоловік з міста Хмельницький заліз на дах місцевої філармонії. Тепер у нього проблеми з поліцією.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався близько години ночі, у понеділок, 27 липня. На даху обласної філармонії в місті Хмельницькому було помічено невідому особу. Про це розповіли у прес-службі ДСНС Хмельницької області.

У Хмельницькому п'яний чоловік заліз на дах філармонії, фото: вільний джерело

Порушник був помічений працівником правоохоронних органів, який в той момент знаходився неподалік. Відразу ж, поліція звернулася за допомогою до рятувальників, щоб зняти п'яного чоловіка з даху, і встановити причину, по якій він туди поліз.

Отримавши повідомлення від своїх колег, рятувальники оперативно прибули на місце інциденту, і приступили до порятунку п'яного чоловіка. Він будь-якої миті могла впасти, так як постійно хитався.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Порушнику допомогли спуститися на землю, після чого він був затриманий співробітниками правоохоронних органів до встановлення особи, а також поки не стане відомо, яка була мета його «візиту» на дах будівлі філармонії.

Що будуть робити з ним далі, і будуть його якось карати – поки що невідомо.

Нагадаємо, що у Києві неадекватна жінка вчинила спробу підпалу житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, киянка згоріла живцем на очах у сусідів.

Також Знай.иа писав, що під Києвом бізнесмена розстріляли з автоматів на очах у семирічного малюка.