Стало відомо про те, що в Хмельницькій області оздоровчі дитячі установи не запрацюють у зв'язку з епідемією коронавіруса.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на те, що в області є всі показники для того, щоб пом'якшити карантин, питання про відновлення роботи дитячих таборів все ще не вирішене.

У Хмельницькому можуть не відкрити дитячі табори, фото: скріншот з відео

На днях відбувся чергового брифінг першого заступника голови обласної державної адміністрації Романа Примуша, де він і розповів про актуальну ситуацію в регіоні.

В області хоч і в нормі, всі показники, що питання про відкриття дитячих таборів все ще закритий. На даний момент фахівці вивчають це питання, однак, до першого серпня їм навряд чи вдасться вирішити.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Якщо ж трапиться так, що заклади зможуть приймати дітей по всьому санітарним вимогам, а область буде знаходиться в «зеленого» чи «жовтої» зонах, то почати роботу деякі заклади все ж зможуть.

В останній місяць літа дозволять та повноцінну роботу закладу ресторанного типу, а також нічні заклади.

Нагадаємо, що раніше стало відомо ще про те, що в Запорізькій області з 1 серпня можуть дозволити роботу дитячих таборів.

Таким чином, повідомляється, що Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив про те, що в так званих «зелених» зонах з 1 серпня можуть дозволити почати роботу дитячих таборів. Приємна новина як для дітей, так і для їх батьків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.иа, як діти в школу? У Міносвіти озвучили три сценарії початку навчального року.

Як повідомляв портал Знай.иа, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Також Знай.иа писав, Україна знову не потрапила в список країн, яким дозволено в'їзд в ЄС.