Юний мешканець Хмельниччини став чемпіоном України з тенісу, повідомляє Хмельницька обласна державна адміністрація.

У м. Ірпінь Київської області проходив чемпіонат України з тенісу серед гравців віком до 12 років, де хмельничанин Нікіта Білозерцев здобув перше місце.

Вихованець ДЮСШ №3 займається тенісом в тренера Наталії Трембіцької з п’яти років, у змаганнях дебютував у семирічному віці. Чемпіоном України юний спортсмен став вперше.

У фіналі Нікіта зустрівся зі спортсменом з Івано-Франківська Дмитром Втерковським. Рахунок вирішальної зустрічі – 6:4; 6:1 на користь хмельницького спортсмена.

Нагадаємо, що підліток з Прикарпаття переміг на чемпіонаті України з настільного тенісу. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомляється, що в Чернігові, в спорткомплексі "Хімік" з 23 по 26 липня проходив чемпіонат України з настільного тенісу, де абсолютним чемпіоном серед юніорів (до 18 років) став 16-річний вихованець Рогатинської спеціальної дитячо-юнацької спортивної школи Назар Третяк.

Ще в перший день змагань Назар показав відмінні навички і отримав два ключових командних бали у фінальній зустрічі з принциповим суперником — командою з міста Дніпро.

В результаті юнак зміг вивести свою команду "Київ-1" на перше місце.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Бій з Гетжі буде: Нурмагомедов повернувся до тренувань після смерті батька

Також портал «Знай.uа» писав, що Нурмагомедов і Гетжі зустрінуться на UFC 253

Також портал «Знай.uа» писав, що Зірковий тренер всунув запалену цигарку футболісту після перемоги: "Тримай, ти це заслужив"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw