Стало відомо про те, що у Хмельницькій області знайшли неповнолітніх дівчат, які втекли з дому. Поліція оперативно все зробила.

Таким чином, повідомляється, що на Кам'янеччині учениці п'ятого класу пішли гуляти. Батьки чекали їх ближче до вечора, але вони так і не з'явилися. Співробітники правоохоронних органів швидко знайшли пошукову групу, яка знайшла дівчаток.

У Хмельницькій області дівчатка пішли з дому, і переночували в школі, фото: Національна поліція

Як виявилося, діти просто переночували в школі. У четвер, 30 липня, до співробітників правоохоронних органів Кам'янець-Подільського району звернулися батьки. Вони сказали, що у них пропали доньки віком 11 і 12 років.

спочатку Батьки почали шукати їх самостійно, але їхні телефони були вимкнені, і їх ніде не було. Це і стало причиною, по якій вони звернулися в поліцію. Пошуком дівчаток займалися всі - від співробітників поліції до небайдужих місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кілька годин вони бродили по місцевості, а під ранок добралися до школи. Вони оглянули всі приміщення, і в одному з них знайшли дівчаток. Як виявилося потім, вони зайшли в школу непомітно, поки вона була ще відкрита, і прийняли рішення залишитися там на ніч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай. ua, шторм накоїв лиха на Закарпатті - вирвані дерева, побиті городи і темні будинки.

Також Знай. ua писав, що на Прикарпатті знову заллє, погода не пощадить нікого, град, грози і штормовий вітер.