Стало відомо, що у Хмельницькому прощаються з колишнім керівником обласного телебачення.

Таким чином, повідомляється, що в ніч з 30 на 31 липня зупинилося серце видатного заслуженого журналіста України Анатолія Трачука.

У Хмельницькому прощаються із заслуженим журналістом України, фото: скріншот публікації

З 1991 року по 2008 він очолював Хмельницьку обласну державну телерадіокомпанію «Поділ-Центр». На момент смерті йому було 78 років.

У Хмельницькому прощаються із заслуженим журналістом України, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сумну новину повідомив Павло Хорошенюк – колишній колега і заступник Анатолія Трачука. Його ще за життя називали батьком хмельницького телебачення, а також, він був лауреатом багатьох телефестивалей, заслуженим журналістом України.

Як написав Павло Хорошенюк, прощання з чоловіком відбудеться в суботу, 1 серпня. Місце і час буде повідомлено трохи пізніше.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в реанімації Ярмолинецької районної лікарні, що в Хмельницькій області, померла відома журналістка.

Таким чином, повідомляється, що тридцятирічна Олександра Лазаренка, відома місцева журналістка, протягом чотирьох років боролася з раком крові, і за цей час вона перенесла кілька хіміотерапій.

Подруга жінки, Валентина Марцінковська розповіла, що все це час Олександрі допомагали збирати кошти на лікування усі небайдужі, але врятувати її не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, один з лідерів ВО "Свобода" отримав вогнепальне поранення в голову.

Як повідомляв Знай.іа в Запоріжжі накрили смердючий притон наркоманів - шприци і димедрол по всій школі.

Знай.іа писав у Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає".