Стало відомо про те, що Хмельницька область у зоні небезпеки. Влада вирішує, до якої з карантинних зон відносити місто.

Таким чином, повідомляється, що динаміка зростання хворих на коронавирусную інфекцію в Хмельницькій області становить 80,16%, а це у вісім разів перевищує допустиму норму.

Хмельницька область знаходиться в зоні ризику, фото: Моз

З понеділка в області додалося ще 70 нових заражених. І якщо тенденція зростання продовжуватиметься і далі, то Хмельницька область ризикує перейти з зеленої зони до жовтої, або ж помаранчевої.

Нагадаємо, що до так званої жовтої зоні додасться заборона на відвідування закладів соціального захисту, в якій будуть перебувати люди похилого віку.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У помаранчевій зоні додатково забороняється:

  • діяльність засобів розміщення;
  • діяльність розважальних закладів, ресторанів в нічний час;
  • планові госпіталізації в лікарнях,
  • робота спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури;
  • прийом нових змін в дитячі табори.

Також у помаранчевій зоні повертаються обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів і не більше 100 чоловік на заході.

В Україні з початку епідемії коронавирусной інфекції підтвердили вже 69 884 випадків зараження. За добу зафіксували 1090 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 38 752 пацієнтів. За останню добу видужала 598 осіб, 20 чоловік померло.

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.