Стало відомо про те, що в Хмельницькій області вбили і кинули в лісі священика. У мережі з'явилося перше фото підозрюваного.

Таким чином, повідомляється, що в Хмельницькій області був убитий і обкрадено до нитки священик. Його бездиханне тіло було знайдено ще 25 липня, і воно знаходилося на стадії розкладання.

Подробиці про вбивство священика, фото: скріншот

Як повідомляється в Telegram-каналі Департаменту карного розшуку Національної поліції, підозрюваний затриманий.

Подробиці про вбивство священика, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Тіло вбитого священика УПЦ із Закарпатської області, якому на момент смерті 36 років, було виявлено радою з автобусною зупинкою. Не так далеко знаходиться одна з сіл Летичевського району.

Подробиці про вбивство священика, фото: Національна поліція

Співробітники правоохоронних органів зуміли встановити особу підозрюваного, у якого за плечима були судимості. Він був зарізаний разом з особистими речами своєї жертви в Дружків, що в Донецькій області.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Волині священик вбив чоловіка під час святкування дня народження.

Так, стало відомо, що у Шацькому районі, що на Волині, в лісовому масиві поблизу села Мельники, знайшли тіло 53-річного чоловіка. На місце оперативно прибув наряд патрульних поліції. Вони оглянули місцевість для встановлення всіх обставин події.

Правоохоронцям вдалося менш ніж за добу встановити особу вбивці – ним виявився священик, настоятель Свято-Аннивського храму УПЦ (МП) Петро Границький.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, німець приїхав в Україну, щоб помститися – озвірілий ревнивець жорстоко розправився з дівчиною

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що у Харкові озвіріла Отелло проломив дружині череп.

портал "Знай.иа" писав, що знавіснілий від ревнощів чоловік викинув жінку з вікна.