У Хмельницькій області вже більше тижня розшукують підводного рибалку, який зник у воді. Про подробиці зникнення розповідає місцеве видання Поділля News.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що чоловік зник ще тиждень тому, у вівторок, 2 серпня. Він вирушив на підводне полювання на водойму охолоджувача Хмельницької АЕС, розташовану з боку села Півнева Гора Ізяславського району Хмельницької області. Після занурення ніхто чоловіка більше не бачив.

Особовий склад місцевої державної служби з надзвичайних ситуацій провів обстеження 18-кілометрової берегової лінії біля водойми, однак тіло чоловіка або будь-які зачіпки виявити на вдалося. На даний момент пошуки тривають.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що в п'ятницю, 7 серпня, на річці Дністер в селі Рудківці Новоушинського району Хмельницької області рятувальники дістали з води 22-річного чоловіка. Як стало відомо зі слів свідків, хлопець відпочивав на березі річки і вирішив поплавати по Дністру на надувному матраці.

У якийсь момент він заснув і не помітив, як його віднесло далеко від берега. Самостійно вибратися він не зміг, тому на підмогу прибули співробітники ДСНС. Вони оперативно дісталися до потерпілого і неушкодженим доставили його до берега.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькій області рибалка втопив свій автомобіль.

Як повідомляв портал Знай.иа, мешканка Чернівецької області надіслала ув'язненому у Хмельницьке СІЗО "мобільний" жир.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області ростуть дорогі і рідкісні для наших широт гриби.