Стало відомо про те, що на Хмельниччині рибалка втопив свій автомобіль. На щастя, ніхто не постраждав.

Таким чином, повідомляється, що рятувальники Хмельницької області вилучили з річки легковий автомобіль, який опинився у водоймі через необережність власника. Прес-служба ДСНС повідомляє цю інформацію.

Сталося це ще в п'ятницю, сьомого серпня. Надійшло повідомлення, в якому йшлося про те, що в річці Південний Буг опинився автомобіль.

За викликом було направлено чергове відділення 15 Державної пожежно-рятувальної частини та бійці водолазно-рятувального відділення аварійного загону спеціального призначення. Зі слів власника" постраждалої " машини, прибувши на риболовлю, чоловік з власної необережності не поставив транспортний засіб на гальмо. Тому автомобіль прогнозовано скотився з похилого берега в річку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рятували оглянули дно, і практично в 20 метрах від берега був знайдений автомобіль. За допомогою троса та інших спеціальних інструментів, рятувальникам Хмельницької області вдалося витягнути легковий автомобіль на берег. В результаті, на щастя, ніхто не постраждав.

Раніше Знай.иа писав, що у Хмельницьку оперативно розшукали школярку, яка втекла з дому і намагалася потрапити в іншу область. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції в Хмельницькій області.

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Поліція розшукала зниклу тернополянку-лежала в ямі і стогнала. Що з нею сталося, вона так і не змогла пояснити.

Також " Знай.ІА " писав, що Полтавський терорист Скрипник безслідно зник, копи обіцяють винагороду за голову злочинця. Сьогодні правоохоронцям вдалося розшукати та ліквідувати.