У Хмельницькому 19-річний хлопець втік від медиків з ножовим пораненням на спині. Про подробиці події розповідає місцеве видання «ХМ-ІНСАЙД", посилаючись на інформацію від поліції.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на минулих вихідних у місті Хмельницький на вулиці Трембовецькій. Як розповіли правоохоронці, того вечора до них надійшло повідомлення від співробітників "швидкої допомоги" про те, що за вказаною адресою чоловік отримав ножове поранення.

Як виявилося, 19-річний житель Хмельницького відпочивав ввечері в компанії кількох людей, розпиваючи спиртні напої. В ході спільного відпочинку, між ним і дівчиною виникла совісна перепалка, в наслідок якої вона схопилася за ніж і вже в під'їзді завдала чоловікові ножове поранення у спину.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Потерпілого негайно госпіталізували до місцевої лікарні. Однак, під впливом алкогольних напоїв, чоловік грубив медперсоналу, не усвідомлюючи необхідність термінового медичного втручання. За підсумком, хлопець просто втік з лікарні. Повернути його під опіку лікарів вдалося співробітникам поліції.

На даний момент життю хлопця нічого не загрожує. Правоохоронні органи будуть встановлювати всі подробиці події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькій області рибалка втопив свій автомобіль.

Як повідомляв портал Знай.иа, мешканка Чернівецької області надіслала ув'язненому у Хмельницьке СІЗО "мобільний" жир.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області ростуть дорогі і рідкісні для наших широт гриби.