На Хмельниччині сталася трагедія, від якої мороз по шкірі біжить. Молодий чоловік зарізав жінку ножем і викинув тіло. Причина вбивства змушує здивуватися і засумніватися в адекватності підозрюваного. Про трагедію повідомили названі новини.

Бездиханне тіло 35-річної Ірини виявили сусіди. Рано вранці в день трагедії жінка вийшла з телям на пасовище, а потім зайнялася господарством. Після цього вона зайшла до сусіда, де також допомагала по господарству. Там були орендарі і серед них майбутній вбивця жінки. Вони випивали, за стіл запросили і Ірину. Після того, як алкоголь вдарив в голову 21-річний чоловік почав приставати до жінки вона відмовила і попалтилась за це життям.

Правоохоронці розповіли, що підозрюваний видав сам себе. Він поводився дивно і нервував, а його черевики були в крові. Молодий чоловік з Черкащщини і жив у місцевого пенсіонера, якому допомагала по господарству загибла жінка. Правоохоронці затримали ймовірного вбивцю в машині, де були і його друзі.

При цьому пенсіонер не бачив, як квартирант і Ірина вийшли з двору, але бачив і чув, як він повернувся назад і почав змивати кров. При цьому молодий чоловік був абсолютно спокійний.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Винуватець трагедії правоохоронцям розповів, що спочатку Ірина погодилася надати йому послуги інтимного характеру, а він їй обіцяв дати 200 гривень. Однак потім вона відмовилася і це стало причиною жорстокого вбивства.

Копи виявили тіло жінки все в крові. Він перетворив її на місиво у дворі Старої сільської школи. Він забив її до напівсмерті і залишив помирати на пустирі. Жінка ще 6 годин мучилася.

Нагадавши, Знай писав, що під Дніпром затримали хлопця причетного до бійства товариша по чарці.

Також Знай повідомляв, що харків'янин забив до смерті батька за алкоголізм.

Нещодавно Знай передавав, що 55-річна актриса загинула від побоїв.