24 сер­пня до Сла­вутсь­ко­го від­ді­лу по­лі­ції на­дій­шло по­ві­дом­лення про те, що о 22:45 в міс­ті Сла­ву­ті у Шепетівському районі Хмельницької області, на ву­ли­ці Оду­хи 19-річ­ний міс­це­вий жи­тель, пе­ре­бу­ва­ючи з то­ва­ри­ша­ми на літньому май­дан­чи­ку ка­фе «Фа­зен­да», з влас­ної іні­ці­ати­ви здій­снив пос­тріл з стар­то­во­го піс­то­ле­ту в об­ласть пра­вої скро­ні го­ло­ви.

Про це по­ві­до­мив Сла­вутсь­кий від­діл по­лі­ції на сво­їй сто­рін­ці у фейс­бу­ці.

В ре­зуль­та­ті пос­трі­лу мо­ло­дик от­ри­мав ті­лес­ні уш­коджен­ня, піс­ля чо­го його бу­ло гос­пі­та­лі­зо­ва­но до ре­ані­ма­цій­но­го від­ді­лен­ня Сла­вутсь­кої ЦРЛ.

В Славуті з власної необережності травмувався 19-річний місцевий житель, фото з фейсбук

Пра­ців­ни­ка­ми Сла­вутсь­ко­го від­ді­лу по­лі­ції за фак­том не­обе­реж­но­го тяж­ко­го або се­редньої тяж­кості ті­лес­но­го уш­коджен­ня від­кри­то кри­мі­наль­не про­вад­ження (ст. 128 Кри­мі­наль­но­го ко­дек­су Ук­ра­їни).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зброю працівники поліції вилучили та направили на експертизу до Хмельниького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Поліцейські опитують свідків, проводять інші заходи для встановлення усіх обставин події.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На голову дніпрянина обвалився будинок, рятувальники дивом дістали бідолаху: "Живий!"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті легковик "роззувся" на ходу, пасажири ахнули: "Заднє покотилося!"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу - синочок у морзі, мама з татом в лікарні