Стало відомо про те, що в Хмельницькому житловий квартал розколюється на частини.

Таким чином, повідомляється, що перші тріщини в будівлі з'явилися ще шість років тому, однак, місцева влада почала готуватися до проведення ремонтних робіт тільки зараз.

Мешканці будинку, які проживають за адресою проспект Миру, 76/1 щоночі сподіваються на те, що вранці вони зможуть прокинутися, і будинок опиниться під завалами.

Будинок з першого по п'ятий поверх тріщить по швах. Місцеві розповідає, що шість років тому це були невеликі тріщинки, проте, вже зараз, вони в декількох місцях по пару сантиметрів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Починаються вони з даху, проходять через сходову клітку і квартири, які знаходяться з ними поруч. А на третьому поверсі зсувається цегла.

У квартирах ситуація дуже критична. Мешканка будинку Наталя каже, що намагається не залишати дітей вдома одних, так як на під в коридорі також тріщина, і кожен день вона стає все більше.

Жителі кажуть - вони неодноразово зверталися в домком і управління ЖКГ і просили допомоги. Робота ніби почалася, проте в підсумку отримали тільки так звані паперові «маячки» на тріщинах. Начальник управління ЖКГ Василь новачок запевняє: капітального ремонту люди все ж дочекаються.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові занедбана будівля почала несподівано руйнуватися. Впала одна з несучих стін конструкції.

Також Знай повідомляв, що 9 червня, в місті Новомосковськ Дніпропетровської області в житловому будинку стався вибух, який спричинив пожежу. На місце події прибули рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі будинок розвалюється на очах. Причиною руйнування будівлі є підтоплення підвалу.