У вівторок, 1 вересня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль побував на державному підприємстві “Новатор” у Хмельницькому. Про це повідомили Просто Вісті.
На сьогодні один із напрямів роботи “Новатора” - українські апарати ШВЛ за швейцарською технологією.
Денис Шмигаль особисто побачив виробництво та впевнився, що виділені кошти йдуть за призначенням: забезпечити апаратами Україну та здобути можливість постачати їх на експорт.
Нагадаємо, що в травні цього року «Новатор» уклав договір зі швейцарською компанією, яка виготовляє обладнання світового рівня. Отримана технологія передбачає виробництво кисневих концентраторів, які сьогодні є невід’ємною частиною протоколу лікування COVID-19.
«Новатор», окрім виробництва медичного обладнання, також є одним із лідерів у зміцненні обороноздатності України. Саме тому в урядовому законопроєкті «Новатор» внесений до списку підприємств, які не підлягають приватизації.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Коронавірус заморозив "Мотор Січ" на Хмельниччині - завод-гігант пішов на карантин Станом на 26 серпня було зафіксовано 65 підтверджених випадків зараження коронавірусом.

Також портал «Знай.uа» писав, що Експертна спільнота готова розробити оптимальний законопроект щодо екологічного контролю Законопроект про екологічний контроль несе корупційні ризики, його необхідно відкликати і підготувати спільно з експертами новий, збалансований проект.

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові обшукують скандальний Коксохім, завод можуть закрити Правоохоронні органи вилучали документацію, що стосується можливих викидів в атмосферу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще