Мешканка Хмельницької області загинула під колесами власного авто, через те що забула поставити його на гальмо.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався в неділю, 6 вересня, близько 14:43 в селі Коров'яче Теофіпольського району. В Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць села сталася ДТП.

За викликом було направлено чергове відділення 36 Державного пожежно-рятувального поста. На місці події бійці ДСНС вжили заходів з відключення акумуляторної батареї, щоб запобігти ймовірному загорянню і за допомогою лебідки пожежного автомобіля витягли з кювету пошкоджену машину.

Як з'ясувалося, водій не поставила автомобіль на передачу і він почав котитися, при спробі зупинити машину, її притиснуло до дерева.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ще до прибуття рятувальників постраждалу звільнили з металевої пастки люди і передали її працівникам швидкої, які констатували смерть 47-річної жінки.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Чернівцях диявол за кермом збив на смерть 15-річну дівчинку "на зебрі" - навіть не думав гальмувати

Також портал "Знай.ua" писав, що Дана Борисова повідала правду про Єфремова після фатального ДТП: "Cьорбав вино все інтерв'ю"

Також портал "Знай.ua" писав, що Озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню - кривава трагедія приголомшила Україну