На COVID-19 захворіла суддя Хмельницького міськрайонного суду.

Як повідомили “Незалежному громадському порталу” джерела у суді, позитивний результат одержала служителька Феміди у понеділок, 7 вересня.

У неї із симптомів – нежить, зник нюх і підвищена температура. Поки що суддя лікується амбулаторно.

Нагадаємо, українська телеведуча Ольга Фреймут у своєму акаунті Instagram поділилася фотографією з інформацією про те, що їй вдалося успішно побороти COVID-19. Вона подякувала своїм шанувальникам за підтримку, рідних — за любов і турботу.

На підтвердження цієї інформації в Stories вона опублікувала два результати ПЛР-тестування. Далі Фреймут вирішила описати симптоми, які були у неї, так як багато просили розповісти про це. Телеведуча заявила, що все почалося з сильного головного болю, від якого не можна було позбутися навіть за допомогою найдієвіших препаратів. Потім почало викручувати і пекти ребра, піднялася температура.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У неї пропав нюх, вона пила багато води і вітамін C. найстрашніше в коронавірусі, на думку Фреймут, це те, що у нього існує підступний індивідуальний підхід.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Бабкін переміг коронавірус і звернувся до прихильників: "Дуже підступний, підлий і хитрий"

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернопільщина оголосила "війну" Зеленському через карантин, нерви городян на межі: "Дайте працювати!"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Зеленського життя харківських медиків оцінили в 10 тисяч у розпал пандемії