У вівторок, 9 вересня, передчасно пішла з життя вихователька Кам’янець-Подільського дитячого навчального закладу №21. Лікарі констатували у померлої коронавірус Covid-19.

Про це повідомив у Facebook міський голова Михайло Сімашкевич.

"Висловлюю щирі співчуття родині виховательки дитячого навчального закладу №21, яка вчора передчасно пішла з життя. Лікарі констатують ковід.
Інформую також, що два класи НВК №7 перебуватимуть 14 днів на самоізоляції у зв'язку з підтвердженим діагнозом коронавірусу в дітей. Крім того, за вчорашній день - плюс 10 позитивних випадків у місті.
Прошу, кам'янчани, подумайте про здоров'я своє і своїх рідних: не нехтуйте правилами карантину!", - написав Сімашкевич.

У дитсадку уточнили, що померла педагог Лариса Бандура. Жінка, як запевняють у ДНЗ, востаннє була на роботі ще 1 червня.

"Передчасно пішла з життя педагог закладу дошкільної освіти №21 Лариса Бандура (лікарі констатували ковід).
Колектив закладу глибоко сумує та висловлює щире співчуття рідним і близьким", - написали колеги жінки.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Ольга Фреймут розповіла, як перемогла коронавірус: "Довелося голодувати"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові хвору пенсіонерку викинули з лікарні через коронавірус: "Чекайте два тижні"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Франківські медики пустили українців в реанімацію і розкрили всю правду про коронавірус: "Перехворів - і знову на роботу"