Перебуваючи з робочою поїздкою у Хмельницькій області, Президент України Володимир Зеленський відвідав Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка», який є державним закладом фахової передвищої освіти, повідомляється в ОПУ.

Директор Хмельницького політеху Вадим Овчарук позитивно відзначив і подякував за підписання Президентом закону про фахову передвищу освіту, що дає можливість коледжам розвиватися.

«Ми сьогодні готові випустити того конкурентоспроможного фахівця, який буде впливати на розвиток України», – зауважив директор.

Президент Зеленський спілкувався зі студентами та взяв участь у телемості "Студентство єднає Україну", під час якого на зв'язку з Хмельницьким були студенти Маріупольського будівельного коледжу.

Президент наголосив, що вітає будь-яке об’єднання українців, оскільки це гарантує нашу незалежність і суверенітет.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Ви – на великій відстані, але відстань між вами – впевнений, її більше немає. І там, і тут люди однакові. Однаково молоді, однаково красиві, бачу це навіть через маски, бачу однаковий, дуже патріотичний одяг", – сказав Зеленський.

В свою чергу, учасники телемосту з Маріуполя розповіли, що мріють у майбутньому відбудовувати Донбас разом зі студентами Хмельницького коледжу.

Глава держави поцікавився у маріупольських студентів, чи чують вони наразі постріли. Йому відповіли, що зараз, під час перемир'я, у місті – а це за 15 км від лінії розмежування – все спокійно.

«Дуже радий, що зараз нема пострілів», – зазначив Президент.

На завершення телемосту Зеленський разом з учасниками телемосту утворили символічний дистанційний міст єдності та зробили фото на пам'ять.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Рейтинг Зеленського заходить у піке, українці жорстко відповіли президенту

Також портал «Знай.uа» писав, що Мер Тернополя Надал пішов війною проти Кабміну Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що Сумний Ющенко вирішив повчити Зеленського керувати країною