Попри те, що спалювати сухе листя і сміття на городах попереджають вже навіть правоохоронці, окремі люди продовжують це робити. Не стримують їх навіть можливі штрафи.

Саме про цю проблему веде мову жителька Хмельницького Олена на порталі «Відкрите місто».

«Екологічна проблема! Мешканці мікрорайону Книжківці сьогодні 09. 09 2020 р. палять на своїх ділянках. Ракове 2 задихається!»,- написала жінка.

Олена цілком логічно цікавиться, де ж екологічні служби, які мали б приймати хоча б якісь міри.

фото opencity.e-dem.ua

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

фото opencity.e-dem.ua

фото opencity.e-dem.ua

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео оповитого помаранчевим смогом Сан-Франциско.

У Каліфорнії дві найбільші пожежі в історії штату гасять у районі затоки Сан-Франциско. У південній частині Каліфорнії пожежі вирують в округах Лос-Анджелес, Сан-Бернардіно і Сан-Дієго.

Через пожежі небо над західним узбережжям США забарвилося спочатку в криваво-червоний, а потім в мутно-помаранчевий колір і стало нагадувати декорації до фільму про апокаліпсис.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що на Прикарпатті відомому журналісту намагалися спалити магазин, чоловік підозрює п'яного чиновника Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що на Львівщині старшокласник з психічними розладами підпалив школу-інтернат

Також портал «Знай.uа» писав, що на Тернопільщині пенсіонерка-героїня витягла трьох дітей з палаючого будинку: "Мені підказало серце"