Хмельницький канал TV7+, розповідав про хоробрих жінок і матерів, які стали номінантами щорічної премії «Мама року».

Ми продовжуємо розповідати про матерів, які стали номінантами щорічної премії «Мама року»

Ми продовжуємо розповідати про матерів, які стали номінантами щорічної премії «Мама року»

Geplaatst door ТВ7+ Хмельницький телеканал. Україна op Vrijdag 12 juni 2020

Ця історія про Ірину Корчак, яка спільно із чоловіком виховує двох дітей. І саме вони стали цілим всесвітом для них.

Ірина Корчак з дочкою, скріншот
Ірина Корчак з дочкою, скріншот

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ірина Корчак – дружина і матір двох дітей. Старша донечка Вікторія, їй 12 років та молодший син Владислав. До того, як вперше стати мамою, жінка працювала економісткою і операторкою ринку нерухомості. Та із народженням первістка довелося відправитися у довгу декретну відпустку.

Ірина називає себе особливою мамою, адже до усіх випробувань ставиться із позитивом. І без перебільшення вважає своє материнство справжньою місією на Землі. Адже нині вона надзвичайно щаслива. Та так було не завжди, бо дізнатися про захворювання доньки було нелегким випробувань. Адже вагітність була легкою, і лікарі не ставили ніяких підозр.

У 2008 році в Україні ще не говорили про інклюзивність. Не було жодного навчального закладу, який би забезпечував дітей освітою чи якісною реабілітацією. Тому понад три роки Ірина, керуючись лише материнською інтуїцією,створювала комфортні умови для розвитку своїх дітей. Та коли у 2014 році Вікторію спробувала влаштувати у звичайну загальноосвітню школу - матір отримала відмову.

Тому довелося обрати приватний навчальний заклад. Цьому зараз родина радіє найбільше. Кажуть, все, що не робиться – робиться на краще. Бо саме там доньці привили любов до читання і природознавства. Також дівчинка відвідує художню школу і там вона досягла успіху.

Секрет щастя Ірини – безумовна любов до дітей і віра у їхні сили. Адже кожна із них неповторна, унікальна і, головне, такарідна. Жінка переконана, саме Вікторія і Владислав зробили її мудрою, спокійною і наповнили життя усіма фарбами.

Свою історію Ірина Корчак розповіла в рамках премії «Мама року Хмельниччини-2020». Прочитати усі історії можна на сторінках ГО «Бути жінкою» у фейсбуці та інстаграмі.

Нагадаємо, що чотирьом близнючкам, народження яких чекала вся Україна, виповнилося пів року - змучені і щасливі батьки показали крихіток.

Як повідомляв портал Знай.uа, жінка з психічним розладом живе під дверима власної квартири - на вулицю вигнав рідний брат.

Також портал Знай.uа писав, що запоріжанка перемогла рак і допомагає подругам по нещастю - врятувала сотні зневірених жінок.