Учора, 17 вересня, конкурсна комісія Хмельницькоі обласноі ради обрала переможицю конкурсу на посаду директора КНП «Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни» (далі за текстом ХОГВВ).

Переможицею стала Оксана Бочкарьова, яка з 2015 року і до цього часу очолювала вказаний заклад. Оксана Бочкарьова, зазначається на сайті облради, була єдиною кандидаткою на цю посаду. Конкурсна комісія провела з нею співбесіду, заслухала її проєкт плану розвитку комунального закладу на середньострокову перспективу та за результатами голосування обрала переможцем конкурсу.

Тепер на сесії обласної ради, яка запланована на 24 вересня, кандидатуру необхідно затвердити.

21 серпня 2020 року, перед звільненням з посади директора ХОГВВ, Оксана Бочкарьова подала останню декларацію про доходи, згідно якої вона зберігає готівкою 209 тисяч доларів США, 28 тисяч Євро та 110 тисяч гривень, що загалом в гривневому еквіваленті становить близько 6,9 мільйона гривень. При цьому упродовж восьми місяців 2020 року за основним місцем роботи вона отримала 160 244 гривні зарплати та ще 6429 гривень – за сумісництвом у Подільському науково-медичному центрі.

Торік дохід пані Бочкарьовоі становив 241 766 гривень основної зарплати та 11 880 гривень – за сумісництвом. Розмір задекларованих готівкових активів, порівняно з кінцем минулого року, у 2020-му збільшився на 3000 Євро.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський приїхав на Прикарпаття і одразу потрапив до лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа, ужгородський лікар робить для хворих жінок неймовірне, деякі плачуть: "Є ще добрі люди"

Також портал Знай.uа писав, що хворий Кернес після оголошеної медреформи в Харкові втік лікуватися до німців, городяни лютують: "А наші лікарі чим гірші?"