Про зникнення напередодні двох учнів Ямпільської спеціальної школи Білогірське відділення поліції повідомив директор закладу. Підлітки 14 та 15 років самовільно пішли з території школи в невідомому напрямку.

«Правоохоронцям з 12 по 18 годину, завдяки спільним зусиллям та злагодженим діям, вдалося встановити маршрут руху втікачів, який пролягав через п’ять населених пунктів району, та їхнє місце перебування. Життю та здоров’ю дітей загрози не було, протиправних дій відносно них не вчинялось», - зазначили в ювенальній превенціі поліції Хмельниччини.

Юні втікачі, як з’ясувалось, вирішили піти за 30 кілометрів до села, де мешкає один з них. Старшому хлопцю саме виповнилось 15 років. І хлопці хотіли відсвяткувати там його день народження.

фото з Фейсбук

Підлітки, почувши, що їх шукають працівники поліції, ретельно заховались неподалік будинку іменниника Але завдяки пильності та професійності правоохонців їх знайшли.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

З неповнолітніми провели профілактичну бесіду та повернули до навчального закладу.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Харковом розшукують 14-річну бунтарку, яка втекла з лікарні - втікачка з "досвідом"

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську знайшли зниклих дітей із Закарпаття - батько молився кілька днів.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові на "Барабашово" виявили труп жінки - думали, що спить.