У Хмельницькій області, через зростання кількості хворих на коронавірус, змушені шукати нові медичні заклади, які зможуть їх лікувати. Нині в області пацієнтів з коронавірусом приймають чотирнадцять медзакладів, до того ж завантаженість ліжко-місць у них уже перевищила 63 відсотки.

В ОДА планують перепрофілювати дві лікарні, які прийматимуть тільки хворих на COVID-19. Це Кам'янець-Подільську та Хмельницьку центральні районні лікарні. Натомість мешканці цих районів зможуть лікуватися від інших хвороб у міських лікарнях цих населених пунктів та в обласній лікарні.

На сьогодні у Хмельницькій області зареєстровано понад 5,2 тисячі лабораторно підтверджених випадків інфікування короновірусом.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові китайський вірус пробрався в психлікарню. У 22 осіб в обласній психіатричній лікарні №3, яка знаходиться на вулиці Академіка Павлова у Харкові підтвердили коронавірус. За словами Махоти, всі хворі - в стабільному стані, поки лікарня повністю закрита на прийом хворих, проводяться всі рекомендовані профілактичні заходи. Першим захворів лікар.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині китайський вірус повісив замок на Унівську лавру, монахи потрапили на самоізоляцію: "Храм перетворився на лікарню" Хворіти в монастирі почали орієнтовно 19-20 липня. Як в доміно – один за одним, поки число хворих не зупинилось на двадцяти. Того липневого тижня в Україні реєстрували 600-800 щоденних хворих, щонайменше втричі менше, ніж зараз, у середині вересня.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Угорщина передала охопленому пандемією Закарпаттю апарати ШВЛ: "Боріться!" 50 апаратів штучної вентиляції легенів, чотири тисячі пар рукавичок, чотири тисячі костюмів отримало Закарпаття.