У Київському військовому госпіталі 11 жовтня помер 26-річний військовий з Хмельницької області Олександр Фарина. Він був важко поранений в квітні 2020 в зоні бойових дій на Донбасі, в госпіталі переніс більше 20 операцій.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на координатора Центру допомоги учасникам АТО в Хмельницькій області Наталії Дзекар.

За її словами, Олександр Фарина служив у 8 полку спецназу, згодом перейшов на контрактну службу в 128 окрему гірничо-штурмову бригаду.

Поховають Олександра в селі Кадіївка Ярмолинецького району, про час і дату повідомлять пізніше.

Нагадаємо, в районі проведення операції ситуація залишається контрольованою підрозділами Об'єднаних сил. Належним чином виконуючи поставлені завдання, наші воїни дотримуються умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

З початку поточної доби, 12 жовтня, противник здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета і підствольного гранатомета в районі Авдіївки.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що аферисти нахабно обікрали батьків загиблого героя: "300 тисяч за смерть сина" Після того як хлопця поховали держава дала сім'ї загиблого 300 тисяч гривень.

Також портал Знай.ua писав, що львівські рокери розчохлили гітари заради поранених героїв - тримайтеся, хлопці. Завдяки концерту вдалося зібрати близько 30 тисяч гривень

Також портал Знай.ua писав, що Донбас тремтить від хворих фантазій окупантів: стріляють неприцільно, куди вітер дме. Бойовики на Донбасі вистрілили з підствольного гранатомета.