У Хмельницькому біля спортивного майданчика школи №1 просіла не лише бруківка, а й грунт, а за ним - тренажери.

Майданчик відкрили менше місяця тому, а його вартість — понад 629 тисяч гривень, розповідає "Всім".

17 вересня урочисто відкрили площадку для гри у мініфутбол, баскетбол, гандбол та теніс. Як зазначив міський голова Олександр Симчишин, будівництво тривало з труднощами, адже територія для розміщення майданчика була невеликою. Також тут прокладено багато мереж. За даними системи електронних закупівель Prozorro, облаштування майданчика обійшлося у 629 286 гривень. Виконавцем робіт є приватне підприємство "Люкс Інстал". До слова, ця фірма протягом останніх двох років будувала або ремонтувала вісім майданчиків для установ міської ради, не враховуючи школу №1.

З моменту відкриття нового майданчика не минуло й місяця, а поряд із ним вже просіла плитка. Фото виклав на своїй сторінці у Facebook Володимир Чернух, та за пару годин допис видалили.

На світлинах видно, що просіла не тільки плитка, й ґрунт поряд, а разом із ним і спортивні тренажери. Як прокоментувала директорка школи №1 Олена Броварська, винні у всьому працівники "Хмельницькводоканалу", які не ущільнили ґрунт після прокладання труби. На цей момент просідання усунули коштом комунального підприємства.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

Прессекретар "Хмельницькводоканалу" Сергій Буряківський підтвердив, що ґрунт у місці просідання був ущільнений недостатньо.

"Там дійсно провалилася земля, наші зробили підсипання, так, щоб не було просідання в подальшому. Також поставили тренажери таким чином, щоб вони не падали", - розповів Сергій Буряківський.

Нагадаємо, колектор не колайдер, але портал у пекло відкрив: в Житомирі посеред вулиці виникло провалля

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві дірява труба перетворила вулицю на сауну - дим стовпом і окріп на дорозі

Також портал Знай.uа писав, що спритний харків'янин намагався "роззути" комунальників посеред білого дня — план провалився з тріском