У Хмельницькій області стався вибух газу в одному з житлових будинків. Про подробиці події розповідає видання "ХМ-ІНСАЙД".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 17 жовтня, в багатоповерховому будинку на вулиці Коцюбинського в місті Красилів. За інформацією видання, в квартирі, розташованій на першому поверсі, проводилися ремонтні роботи, в ході яких стався вибух газу.

Внаслідок вибуху один з працівників бригади, 58-річний чоловік, отримав опіки обличчя. Також від вибуху постраждав хлопчик 2006 року народження. Скільки людей працювало під час інциденту і яка кількість постраждалих – невідомо.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На момент події господарів квартири в будинку не було. Через вибух в деяких квартирах вибило вікна і пошкодилися двері. За попередньою інформацією, загрози обвалення будинку немає. На місці інциденту працювали рятувальники, медики та вибухотехніки. Причина вибуху - встановлюється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що люди, які залишилися без даху над головою в результаті вибуху на Позняках, виступили з вимогами до Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові чоловік підірвав себе невідомою вибухівкою через депресію.

Також Знай.иа писав, що з'явилися нові деталі моторошної НП в Київській області, яка серйозно перелякала місцевих жителів.