Хмельницький міськрайонний суд визнав винним водія ТОВ «Хмельницьктаксі» у порушенні правил карантину і оштрафував на 17 тис. грн. Про це сказано у постанові від 13 жовтня, повідомляє Незалежний громадський портал.

За матеріалами справи 2 липня о 12 год. 23 хв. у Хмельницькому на вул. Толстого,1/1 водій маршрутки №30 перевозив 28 пасажирів при 19 місць для сидіння, чим порушив Постанову Кабміну №211 від 11 березня 2020 року.

Свою вину у суді водій визнав і пояснив, що пасажири не хотіли залишати транспортний засіб, а застосувати до них фізичну силу він не має права.

Факт вчинення вказаного правопорушення, підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями водія в протоколі про адміністративне правопорушення, який пояснив, що пасажири не хотіли залишати транспортний засіб.

Крім штрафу 17 тис. грн, чоловік ще заплатить 420 грн. 40 коп. судового збору.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що поліцейські влаштували "обіймашки" з порушником: штраф за неношення маски - удари ногами. Молодий чоловік хотів увійти без маски у метрополітен. Співробітники метро викликали поліцію, які трохи перетрудилися із затриманням.

Також портал Знай.uа писав, що суд не став карати харків'янина з коронавірусом за прогулянки вулицями: "Був у масці" Харків'янин з COVID-19 уникнув покарання за порушення правил карантину.

Також портал Знай.uа писав, як вберегтися від штрафу за нерозмитнене авто, загрожує 170 тисяч: євробляхерам дали пораду. Власники "євроблях" почали масово отримувати "листи щастя" у вигляді штрафів за нерозмитнений автомобіль. Дорожній юрист розповів, що робити в такій ситуації.