Сьогодні вранці о 9:36 до чергової частини Південно-Західного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що о 12.00 годині в НВК № 6, що по вулиці Молодіжній в обласному центрі, має статися вибух. Про це повідомили в поліції Хмельницької області.

На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки та представники інших екстрених служб. Спеціалісти-вибухотехніки оглянули приміщення та прилеглу територію школи.

Оскільки наразі діти і вчителі перебувають на канікулах, евакуацію проводити не довелось. Рух транспортних засобів здійснювався в об’їзд даної території.

Оглянувши приміщення школи та прилеглу територію, вибухотехніки не виявили жодних небезпечних предметів і речовин.

Наразі правоохоронці працюють над встановленням особи «жартівника».

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що армія Путіна замінувала поля Донбасу, воїни ЗСУ кинулися на "чистку" Зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7:00 20 жовтня 2020 року.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua бомба часів Другої світової несподівано вибухнула під водою, відео знешкодження. Авіаційна бомба часів Другої світової війни, яка нещодавно була викинута в Польщу, раптово вибухнула, коли водолази ВМС спробували знешкодити її під водою, спалюючи вибухівку всередині.

Також портал Знай.ua писав, що пожежні знищили люксовий маслкар Shelby GT500 для тренувань. На один Ford Mustang Shelby GT500 залишилося менше після того, як пожежне управління Дірборна знищило один під час недавніх навчань.