Хмельницькі навчальні заклади готуються до відновлення навчання з наступного понеділка. Двотижневі канікули хмельницьких школярів закінчуються 30 жовтня. Раніше у Міністерстві освіти зазначали, що те, у якому форматі продовжиться навчання - залежатиме від ситуації з поширенням коронавірусної інфекції (Covid-19).

«Ми будемо рекомендувати освітнім закладам відновити навчання у такому ж форматі, як воно здійснювалося і до канікул. Перехід на дистанційну форму навчання, згідно з тими рекомендаціями, які раніше давало МОЗ, відбуватиметься у випадку, якщо 50 відсотків класів перебуватимуть на ізоляції», - повідомила сайту «Є» Надія Балабус, виконувачка обов’язків директора департаменту освіти та науки Хмельницької міськради.

Також Надія Балабус додає, що у випадку змін, прийнятих на загальнодержавному рівні, будуть діяти виходячи із ситуації.

Раніше портал Знай.uа писав про те, коли запорізькі школярі знову сядуть за парти - Буряк приголомшив заявою. Повідомляється, що всі школярі міста Запоріжжя, крім учнів молодших класів, після двох тижнів канікул переходять на дистанційне навчання.

Також портал Знай.uа писав про вчительку-гестапівку, що показала методи "виховання", мережа оніміла: "Майбутні раби" У російському місті Єйськ в місцевій школі вчителька російської мови поставила десятикласнику оцінку "три" за те, що той посмів висловити свою думку у своєму ж творі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що ужгородських школярів прокатають у транспорті "на халяву" В Ужгороді вже з 2 листопада відновлюють безкоштовний проїзд для учнів шкіл.