У Хмельницькому двоє братів померли з різницею в два дні, батьки звинувачують у цьому недбалість комунальних служб і лікарів швидкої допомоги. Про подробиці події розповідає "Свідок" у своєму сюжеті.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в одному з багатоквартирних будинків Хмельницького. В один день сім'я відчула запах газу в квартирі, через що негайно викликали газову службу. Однак, комунальники відмовилися приїжджати, заявивши, що прибудуть на допомогу лише через два дні. Через кілька годин всій родині стало погано, всіх нудило.

Батьки викликали швидку допомогу, але медики відмовилися заходити в квартиру через коронавірус. Вони лише поцікавилися, які таблетки приймали діти і поїхали.

Наступного ранку молодший 4-річний син вже не дихав, реанімувати його не вдалося. 9-річного хлопчика разом з матір'ю госпіталізували в реанімацію. Через день старший син помер - у нього, як і у матері, діагностували отруєння чадним газом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Батько звернувся до правоохоронних органів за допомогою. Поліція відкрила кримінальне провадження і проводить необхідні експертизи для встановлення винного в події. У той же час газова компанія відкрила власне розслідування і перекладає відповідальність на батьків. Газовики повідомили, що в квартирі, швидше за все, неправильно встановили газове обладнання, що і викликало витік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому маленька донька врятувала матір від нелюда-батька.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Хмельницьким сім'ю депутата катували молотком і праскою, вимагаючи гроші.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області протитуберкульозний диспансер забруднює навколишнє середовище.