4 листопада, у приміському селі Ружичанка на Хмельниччині, сталася трагедія. Під час обрізання дерева, масивна гілка впала на жінку.

Гілка придавила 51-річну жінку до землі. Про подіє йдеться в оперативному повідомленні обласної ДСНС.

Свідки події негайно викликали до потерпілої швидку допомогу. Медики, що прибули на виклик, не могли самостійно зрушити гілку з місця. Щоби дістати жінку з-під масивної гілки, довелося телефонувати рятувальникам.

Лише рятувальники змогли визволити нещасну жінку з-під гілки. Вони передали травмовану жінку медикам.

На жаль, одержані жінкою травми виявились несумісні з життям. Жінка померла в кареті швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, жахлива трагедія сталася в Кіровоградській області, в місті Мала Виска. Там була жорстоко вбита 22-річна дівчина. Подія тримає в страху все місто, люди бояться виходити на вулицю після настання темряви.

Тіло дівчини лежало під плитами покинутого туалету неподалік від дитячого майданчику. На ньому виявили ознаки насильницької смерті - дівчину вбили з особливою жорстокістю, попередньо закатувавши.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українці попрощалися з дівчиною, яку на Майдані Незалежності у Києві збив Land Rover: "Ховали в весільній сукні"

Також портал Знай.uа писав, що у Києві від коронавірусу помер легендарний медик Глумчер - з ним пішла ціла епоха.

Також портал Знай.uа писав, що у страшній ДТП загинув прокурор з дитиною і дружиною-красунею: "Щаслива родина, кохали один одного"