Спалах коронавірусу зафіксували 14-15 листопада у Білогірському будинку-інтернаті для людей похилого віку та громадян з інвалідністю.

Про це у понеділок, 16 листопада, під час брифінгу повідомив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

“Цими вихідними у Білогірському будинку-інтернаті виявлено COVID-19 у 10 підопічних і шести працівників”, - заявив він.

У загальному результаті 34 працівники та 98 подопічних захворіли на коронавірус в 11 геріатричних закладах Хмельницької області. Найбільше випадків зафіксували у Виноградівському психоневрологічному інтернаті Ярмолинецького району – 43 підопічних і 4 працівники.

Тим часом на Хмельниччині закінчення сезонних робіт спровокувало збільшення безробітних. Зміна державного устрою також впливає на ситуацію зі зростанням безробіття. На Хмельниччині вже з початку 2021 року буде утворено 3 райони і це вплине на те, що більшість державних службовців залишаться без робочих місць.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Тернопільщину заполонила армія безробітних ветеранів АТО: відвоювали - і нікому не потрібні.

Також портал Знай.uа писав, про медиків, силовиків та рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антиковідного фонду.

Також портал Знай.uа писав, що НКРЕКП дорегулювалася до того, що на енергоринку виникли мільярдні борги, а тепер хоче, щоб ми з вами ці борги заплатили.