У Хмельницькому вихованець боксерського клубу "Авангард" Денис Слабай виборов собі, як мінімум, бронзову медаль на молодіжному Чемпіонаті Європи.

Хлопець переміг боксера з Литви, що виборов перемогу у минулому році. Про це на офіційнфй сторінці у Facebook повідомляє боксерський клуб "Авангард".

"Чемпіонат Європи серед молоді, м. Будва, Чорногорія. 1/4 фіналу. “Авангардівець” Денис Салабай (81 кг) в напруженому та видовищному двобої одноголосним рішенням суддів (5:0) переміг литовця, призера минулорічного Чемпіонату Європи серед молоді та пробився в півфінал Чемпіонату", – пишуть горді тренери.

Раніше в мережі опублікували рейтинг найкращих тренерів з лучної стрільби 2020 року. Як повідомляє Федерація стрільби з лука України, до першої трійки увійшли одразу дві львівські тренерки. Жінки навчають молодь у Школі вищої спортивної майстерності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що юна Ліна Костенко з Тернопільщини закохала в себе Європу

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'янин взяв "золото" на чемпіонаті світу з самбо

Також, "Знай.uа" писав, що Усик після перемоги над Чісорою натягнув на себе прапор України